Over De Karweier

Bel ons: +32 495 22 95 29

IMG_4991 kopie

Wie is De Karweier

Rudi Verhulst heeft altijd graag de handen uit de mouwen gestoken. Op zijn 16de ging hij aan de slag als metaalbewerker en monteur van houtbewerkingsmachines.

Het bleef echter niet bij metaal bewerken, lassen en monteren. Hij schoolde zich ook bij tot elektricien en elektronicus. Zo leerde hij onder meer sturingen van houtbewerkingsmachines en andere machines bekabelen.

In 1989 studeerde hij ook af als metselaar en expert betonwerken. Daarna verdiepte hij zich in loodgieterij en volgde hij heel wat opleidingen bij Vaillant om ‘mee’ te zijn met de nieuwste technieken van condensatieketels en warmtepompen.

Onze voordelen

De Karweier staat voor vakmanschap, veelzijdigheid, precisie en jarenlange ervaring in verschillende domeinen: electro, loodgieterij, schrijnwerkerij en schilderwerken.

Wij hechten veel waarde aan een open, professionele en persoonlijke service. Samen met u bekijken we hoe we uw huis, interieur en tuin het best onderhouden, herstellen of verbeteren.

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Heeft u kleine of grote klussen aan uw huis, appartement of tuin? Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen u graag verder! Benieuwd naar onze recente projecten? Wij sturen u graag getuigenissen van klanten via e-mail!

CV installatie

Electro + keuringen

Loodgieterij

Schrijnwerkerij

Schilderwerk

Schrijnwerkerij

Schilderwerk

Meer info over onze diensten? Klik hier: