Over De Karweier

Bel ons: +32 495 22 95 29

IMG_5938

Wie is De Karweier

Rudi Verhulst heeft altijd graag de handen uit de mouwen gestoken. Op zijn 16de ging hij aan de slag als metaalbewerker en monteur van houtbewerkingsmachines.

Het bleef echter niet bij metaal bewerken, lassen en monteren. Hij schoolde zich ook bij tot elektricien en elektronicus. Zo leerde hij onder meer machines bekabelen en sturingen van houtbewerkingsmachines kableren.

in 1989 schoolde hij af als metselaar en betonwerken – loodgieterij volgde later waarvan nu heel wat opleidingen gevolgd rechtstreeks bij Vaillant maar dit heeft dan weer betrekking op de nieuwste technieken van condensatieketels en warmtepompen. Bijscholingen gebeuren regelmatig wat ook nodig is in deze tijd dat alles zo veranderd en vernieuwd word.

Onze voordelen

De Karweier staat voor vakmanschap, veelzijdigheid en precisie. Bij ons kunt u rekenen op jarenlange ervaring in verschillende domeinen: electro, loodgieterij, schrijnwerkerij en schilderwerken.

Wij hechten veel waarde aan een open, professionele en persoonlijke service. Samen met u bekijken we hoe we uw huis, interieur en tuin het best onderhouden, herstellen of verbeteren.

LEES VOORAL DE BIJGEVOEGDE MAILS VAN KLANTEN BIJ DE RECENTSTE WERKEN – GEEFT EEN BEELD VAN TEVREDEN KLANTEN.

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Heeft u kleine of grote klussen aan uw huis, appartement of tuin? Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen u graag verder.

Klik hieronder voor meer info over onze diensten.