CV Installatie

De Karweier - plaatsen condensatieketel 1

CV installatie

De Karweier is gespecialiseerd in de plaatsing, de keuring en het onderhoud van cv ketels, gasketels en boilers in Antwerpen en omstreken.

Bij De Karweier vindt u een gediplomeerd gasmonteur en technicus gasvormige brandstof. Dit wil zeggen dat wij u snel en vakkundig kunnen helpen.

Van energiearm naar energierijk gas

Momenteel wordt bij Belgische gezinnen vooral ‘arm gas’ geleverd. Over enkele jaren zal dit alleen nog maar ‘rijk gas’ zijn. Deze omschakeling gebeurt gemeente per gemeente.

Heeft u onlangs een brief van Fluvius of uw gasleverancier ontvangen waarin staat dat uw gemeente overstapt? Dan dient u vóór de omschakeling uw gastoestellen moeten laten nakijken door een deskundige.

Reserveer hier uw afspraak:

Afbeelding 16

Wij helpen u met:

  • de keuze van een goede cv-ketel, gasketel of condensatieketel
  • de plaatsing van uw cv-ketel, gasketel of condensatieketel
  • herstellingen aan uw cv-ketel, gasketel of condensatieketel
  • het (verplichte) 2 jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel, gasketel of condensatieketel, incl. reinigings- en verbrandingsattest
  • onderhoud en herstellingen aan uw boiler
  • aansluiten en afkoppelen van uw radiatoren
  • het bijvullen of ontluchten van uw cv-ketel
  • de (verplichte) tweejaarlijkse keuring van uw cv-ketel

De juiste keuze

De juiste keuze van een cv-ketel, gasketel of condensatieketel zorgt voor een optimaal rendement. De Karweier is een onafhankelijk monteur. Wij zijn niet afhankelijk van bepaalde merken. Daardoor kunnen wij de perfecte verwarming voor elke woning voorzien.

Goed en regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel zorgt ervoor dat u geen onvoorziene kosten of koude winteravonden moet vrezen. En een regelmatige keuring door een erkend monteur zoals de Karweier zorgt ervoor dat u voor de verzekering in orde bent.

Uw verwarmingsketel zorgt voor comfort maar valt pas echt op als hij niet meer werkt. Wilt u problemen voorkomen en in alle rust van een warm en comfortabel huis genieten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Karweier - plaatsen condensatieketel 3

48 jaar ervaring

Persoonlijke service

Erkend installateur van elektriciteit

Erkend CV installateur - GV nr. GV37759

Gasmonteur

Vlot bereikbaar

Veilig én ordelijk

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.