Laadpaal installeren

Laadpaal voor elektrische auto’s 

Heeft u een elektrische auto? Dan moet u die natuurlijk kunnen opladen. Geen probleem: De Karweier installeert met plezier een laadpaal thuis of het werk. We kiezen voor het merk AMTRON, en daar hebben we goede redenen voor. Want een AMTRON laadpaal: 

  • heeft de hoogste kwaliteit (made in Germany), 
  • kan makkelijk bediend worden via de Charge App, 
  • is uiterst veilig door zijn behuizing die zorgt dat de laadkabel altijd correct wordt opgerold, 
  • kan gekoppeld worden aan uw zonnepanelen. 

Laadpaal thuis

Wilt u uw elektrische auto thuis opladen? Dan is de AMTRON Compact de perfecte oplossing. Door zijn compacte formaat past deze laadpaal thuis namelijk makkelijk in uw garage. Bovendien is de Compact laadpaal ook geschikt voor buiten. We kunnen hem dus ook installeren onder uw carport of bij uw oprit.  

U kunt het laadvermogen instellen van 3,7 kW tot 11 kW. Hierdoor is de laadpaal geschikt voor alle 1-fase én 3-fase voertuigen. Ten slotte heeft de AMTRON Compact ook een ingebouwde bescherming tegen foutstroom en oververhitting, wat hem erg veilig maakt voor thuisgebruik. 

Laadpaal voor uw bedrijf 

Het aantal elektrische auto’s groeit pijlsnel. Wilt u uw medewerkers en klanten de mogelijkheid bieden om hun elektrische wagen op te laden op de parking van uw kantoorgebouw? Dan is de AMTRON Premium de perfecte laadpaal voor uw bedrijf. 

 De AMTRON Premium laadpaal heeft namelijk een maximaal laadvermogen van maar liefst 22 kW en is daardoor geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen. 

48 jaar ervaring

Persoonlijke service

Erkend installateur van elektriciteit

Erkend CV installateur - GV nr. GV37759

Gasmonteur

Vlot bereikbaar

Veilig én ordelijk

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.